Over mij

Al op jonge leeftijd vond ik het heerlijk om veel te bewegen en te sporten. Ik heb op hoog niveau gesport vanaf mijn 10e jaar: ik heb jarenlang atlethiek gedaan, waarbij mijn specialiteit de 400 en 200 meter was. Nadat ik in 2000 naar Nederland ben verhuisd, ben ik me meer op fitness gaan focussen en de laatste 7 jaar ook op capoeira. Tevens heb ik uitgebreide ervaring als salsa dansleraar en choreograaf.

Iets meer over mijn studie achtergrond. Omdat ik als sporter altijd geinteresseerd was in het bewegingsapparaat en haar mogelijkheden om te ontwikkelen in kracht en conditie, wilde ik mijn kennis hierover uitbreiden, om dit zelf in sport te kunnen benutten. Ik heb houdings- en bewegingstherapie Cesar gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. Na het voltooien van de studie besloot ik dat ik deze kennis niet alleen als therapeut wilde toepassen, maar ook in het vakgebied, waar mijn passie ligt, in sport. Ik behaalde een extra diploma, N.A.S.M. niveau 3, en ging personal training geven. Naast personal training geef ik momenteel nog verschillende Les Mills lessen en hardloop lessen. Ik heb na 5 jaar als personal trainer in een sportschool te hebben gewerkt, nu sinds kort mijn eigen bedrijf opgericht: Core Power Personal Training!

Het is mijn passie om één op één met mensen te werken en om hen te helpen bij het bereiken van hun doelen. Om ze te motiveren en uit te leggen waarom en vooral ook hoe ze moeten trainen. Vrienden en kennissen beschrijven mij als een positief persoon met oneindig veel energie en dit is terug te zien in mijn trainingen. Ik train mijn klanten met veel enthousiasme en ik vind een positieve, stimulerende sfeer belangrijk. Het tempo en niveau van de trainingen pas ik zo aan, dat de training altijd uitdagend en pittig is, zodat je conditie en kracht snel zullen verbeteren. Mijn focus ligt op het versterken van de buik- en rugspieren, omdat ze een goede basis vormen voor alle andere oefeningen bij sporten en omdat ze belangrijk zijn in het dagelijks leven om blessures te voorkomen.

Concluderend, ik zal met je trainen, zodat jij een betere versie van jezelf zult krijgen!