Groepslessen

  • Kleine groepstraining of koppeltraining

    Vind je het leuker om met iemand samen te trainen? Bij Core Power Personal Training heb je ook de mogelijkheid om als koppel samen, of met groepen van maximaal vier personen samen te trainen. Bij kleine groepstraining is er nog steeds veel individuele aandacht, kun je elkaar uitdagen en train je voor een voordeliger prijs per persoon.

  • Circuittraining

    Circuittraining wordt ook aangeboden in kleine groepen. Voor meer inhoudelijke informatie over circuittraining, zie het kopje coaching.

  • Seniorentraining

    Al jaren train ik in een sportschool met veel plezier een groep senioren. Bij de trainingen probeer ik ouderen in te laten zien dat zij niet inactief hoeven te worden, maar dat zijn nog veel meer kunnen dan zij zelf denken. De nadruk ligt op functionele oefeningen om het dagelijks leven makkelijker te maken. Denk aan spierversterken oefeningen om de boodschappen te kunnen blijven tillen, trappen te kunnen blijven lopen en balanstraining om het evenwicht te behouden. De focus ligt niet op wat u niet meer kunt doen, maar op nog wel mogelijk is en op een alternatief verzinnen voor eventuele lichamelijke beperkingen. Zo beleeft u weer plezier in het bewegen en behoudt u uw zelfstandigheid.